top of page
8_airbnb_kornyezettervezes_pok_eniko_bel

BUDAPEST APARTMENTS AIRBNB a Kiskörúton

Tervezés időpontja: 2016. I. negyedév

Megvalósulás: 2016. I. negyedév

Általános leírás

2 plusz 1 fő elszállásolására alkalmas airbnb tervezése volt a feladat, izgalmas, loft hangulatvilág teremtésével, egy tipikus pesti bérházban. 

Műszaki leírás

Az airbnb megfeleltés miatt vízálló lamináltat helyeztünk a nappaliba. Egyszerű IKEA bútorok kerültek a térbe, hangulatfényeket használtunk általános világítás helyett (mellett) , hogy a tér különleges hatással bírjon az emberre. 

Design koncepció

Hátrányból előnyt! Az airbnb hálószoba - nappali helyiségéből a tipikus pesti bérház belső udvarára látni, ahol a nyers tégla tűzfal mellett különleges, felújított fém korlátokat találtunk. Gondolkodhattunk volna úgy is, hogy ne mutassuk meg ezt a látványt, de én épp az omladozó látvány romantikája felől szerettem volna megközelíteni a kérdést. Ennek a nyers téglafalnak és a korlát látványa idézte meg bennem a loft hangulatot, amit aztán a lakásbelsőre is ráültettünk. Hogy ne legyen túl komor az összkép, növényekkel színesítettük azt. A beltérben utcai kandellábereket helyeztünk el, a stílus erősítése miatt. Park az airbnb-ben!

1_airbnb_kornyezettervezes_pok_eniko_bel
2_airbnb_kornyezettervezes_pok_eniko_bel
6_airbnb_kornyezettervezes_pok_eniko_bel
9_airbnb_kornyezettervezes_pok_eniko_bel
11_airbnb_kornyezettervezes_pok_eniko_be
17_airbnb_kornyezettervezes_pok_eniko_be
15_airbnb_kornyezettervezes_pok_eniko_be
14_airbnb_kornyezettervezes_pok_eniko_be
13
16_airbnb_kornyezettervezes_pok_eniko_be
bottom of page