top of page
gpc_pok_eniko_belsoepitteszet_iroda_terv

GPC Iroda, a második - Miről is szól az Interior branding?

Tervezés időpontja: 2018 IV. 

Megvalósulás: 2019. I.

Általános leírás

A Generali többesügynök biztosító cég, a GPC , Hermina Irodaházban lévő főhadiszállása után a 3. divízió irodáját is megterveztük, mely az interior brandingre szolgál kellő példaként: a központi székhelyre korábban kialakított, a cég brandre jellemző belsőépítészeti elemeket, az új helyszín adottságaihoz mérten terveztük át, komplex interior branding , belsőépítészeti tervezés keretében.

Műszaki leírás

Az iroda nagyszámú látogatottsága miatt, közületi használatra alkalmas, akusztikai modulszőnyeg került beépítésre, masszív, biztonsági üveggel ellátott üvegfalak épültek, a teret alkalmassá tettük open space használatra, üveggel zárt irodarészt alakítottunk ki a csendes munkavégzést igénylő dolgozók számára. Több típusú Space Plan - ültetési terv készült a cég számára leghasznosabb, a működést legjobban segítő asztal elhelyezés kialakítása érdekében. 

Design koncepció

A GPC brandre jellemző arculati elemek: a modulszőnyeg, savmart fólia, világító szövegdoboz, bútorok anyagán és színén köszön vissza. A modulszőnyeg mintája a főbb arculati elemekhez vezetik a szemet, miközben úgy választják el a teret, hogy nem használunk válaszfalat.  

2_gpc_pok_eniko_belsoepitteszet_iroda_te
4_gpc_pok_eniko_belsoepitteszet_iroda_te
5_gpc_pok_eniko_belsoepitteszet_iroda_te
6_gpc_pok_eniko_belsoepitteszet_iroda_te
7_gpc_pok_eniko_belsoepitteszet_iroda_te
8_gpc_pok_eniko_belsoepitteszet_iroda_te
9_gpc_pok_eniko_belsoepitteszet_iroda_te
11_gpc_pok_eniko_belsoepitteszet_iroda_t
10_gpc_pok_eniko_belsoepitteszet_iroda_t
12_gpc_pok_eniko_belsoepitteszet_iroda_t
13_gpc_pok_eniko_belsoepitteszet_iroda_t
14_gpc_pok_eniko_belsoepitteszet_iroda_t
bottom of page