top of page
5 (2).jpg

Budapest, Hermina Irodaház

Tervezés időpontja: 2018 II. negyedév

Megvalósulás: 2018 II. negyedév

GPC budapesti székhelye

Általános leírás

Első ütemben más cég által válaszfalakkal, szőnyegezéssel, festett falakkal kialakított iroda tovább gondolása, a GPC szárnyalása érdekében. Fotós: Borbás Viktória Belsőépítész: Pók Enikő Környezettervezés.hu pok.eniko@kornyezettervezes.hu

Műszaki leírás

Váci Utca Center Irodaház, Budapest, Váci utca. A szabad és lelkes roarerek kötöttségek nélküli munkahelye, bisztró jellegű kávéházi megjelenéssel került bevezetésre az új brand. Open office munkatér, break out pihenőhelyek mágneses fallal a gyors megbeszéléseknek, kis zárt 4 fős tárgyalók, reprezentatív nagy tárgyaló, mely a Váci utcára néz. A magasabb színvonalú ügyfélfogadás miatt laminált padló a megbeszélések területén, a modulszőnyeg mintáján kirajzolódik egy oroszlánfej, Te vajon észreveszed?

 

Design koncepció

A fiatalos trendi brand neon koncepciója a Republic Group tollából. Kenu az iroda közepére, mert mindannyian egy csónakban eveznek. TED koncepcióra hajazó épített pad Stage, piros LED világítással, ami a meetupok és oktatások színhelye. És az elmaradhatatlan oroszlán poligon fej a falakon, hogy máshogy? Falmatricaként. A konyha sem mindennapi, beton hatású LVT és téglaburkolat óriásposzterként. Ecohunt oroszlánfej a közlekedőben, így áll össze a ROAR iroda. Hogy tetszik?

Belsőépítészet és projektmenedzsment: Pók Enikő

Vezetői Iroda Főnöki asztal
Vezetői iroda Tárgyaló
Pult kilátással a panorámára
Recepció
Pult kilátással a panorámára
Nagy tárgyaló pulttal, vetítő vászon
Széksoros ültetés
GPC bejárat
GPC céglogó
GPC céglogó, főfal
GPC New Wave
GPC fogadó tér
GPC céglogó
bottom of page