1_kornyezettervezes_pok_eniko_belsoepite

SPAR BICSKE dolgozói étterem

Tervezés időpontja: 2018 nyara

Megvalósulás: 2018 ősz

Általános leírás

A SPAR bicskei logisztikai és általános központjának dolgozói étkező tervezése volt a feladat. A cél egy otthonos, meleg, barátságos étkező kialakítása volt, ami megfelel az emelt szintű igénybevétel követelményeinek.

Műszaki leírás

Az étterem szigorú szakhatósági előírásai miatt, közületi használatra alkalmas burkolatok (LVT) mosható festék, masszív fém szerkezetű egyedi bútorok kerültek a térbe.

Design koncepció

A SPAR-ra jellemző brand elemek használata a következő elemek használatával valósult meg: világító szövegdoboz, belógatott információs táblák, a nemzetközi brandre jellemző vörös RAL szín a bútorok, lámpák, pillérek színén köszön vissza.

2_kornyezettervezes_pok_eniko_belsoepite
3_kornyezettervezes_pok_eniko_belsoepite
4_kornyezettervezes_pok_eniko_belsoepite
5__kornyezettervezes_pok_eniko_belsoepit