top of page
bútor_terv_koncepció_6.jpg
bútor_terv_koncepció_5.jpg

BUDAPEST, III. kerületi újépítésű , ferde tetős - galériás családi ház belsőépítészeti tervezése

fiatal, különleges házaspárnak

Tervezés időpontja: 2019. II. negyedév 

Megvalósulás: 2019-2020

Általános leírás

Fiatal, 30-as évei elején járó hölgy, 40-es évei elején járó férfi, mindketten egyéniségek, különleges személyiségek. Eltérő elvárásokkal, más prioritási sorrenddel, de közös bennük, hogy a minőséget és az esztétikai szépséget mindketten nagyon szeretik. Kettejük közös otthonát megtervezni kihívás volt, nemcsak a személyiségek - és igények feltérképezése miatt, hanem az épülő ház geometriája okán: ferdetetős, 2 szint magas galériázott nappali - étkező - konyha, a pinceszintben borhűtős férfi lounge-dzsal az urak örömére, a galérián elvonulós olvasó sarokkal a fiatal feleség boldogsága miatt. A tervezés a kivitelezéssel egy időben zajlott. 

Műszaki leírás

A ház műszakilag tartalmazza a legkorszerűbb építési technológiákat: mennyezet hűtés, intelligens világítás - fűtés és redőny irányítási rendszer. A belsőépítészetnek ezekhez kell alkalmazkodni és összhangban lenni, a mennyezeti elektromos kiállások átgondolt tervezését igényelte, a hűtőcsövek elhelyezése miatt. 

Design koncepció

Ál fagerendák a mennyezeten, antracit szürke padlótól majdnem plafonig érő ablakok, fapadló, markáns fekete - tölgy konyhabútor a gerendákra hajazva. Harmonikus tér, visszafogott, természetes színvilág, az izgalom és különlegesség érdekében játék az egyedi bútorok kialakításában, kék alapon arany fugás nagyméretű kerámia lap a fürdőben. Exkluzív befüggesztett lámpák, különleges részletek a fogantyúk kiképzésén, a kárpitok kiválasztásánál. 

Moodboard
Nappali növényfallal
Galériázott nappali, konyha
Hálószoba
Gyerekszoba
Dolgozószoba homeoffice
Berendezési Alaprajz
Berendezési Alaprajz
Világítástechnikai Fedvényterv
Világítástechnikai Fedvényterv
Csempeterv Falnézet
bottom of page