top of page
10_.jpg

ROAR by Generali open office iroda

Budapest, V. kerület - Váci utca, VUC Irodaház

Tervezés időpontja: 2017 II. negyedév

Megvalósulás: 2017 II. negyedév

Általános leírás

Ma már elvárás az innovációt, magas minőséget és dolgozói komfortot szem előtt tartó cégeknél, hogy a munkakörnyezet a lehető legjobban támogassa a cég működését. Így az értékesítéssel - tanácsadással foglalkozó ROAR, a Generali, a tervezéskor frissen bevezetett, azóta több Employer branding díjat nyert brandje is lelkesen támogatja a kollaborációs tereket, ahol a 30 év alatti Y-Z generációs kollégák felszabadultan és otthonosan érzik magukat.

Műszaki leírás

Váci Utca Center Irodaház, Budapest, Váci utca. A szabad és lelkes roarerek kötöttségek nélküli munkahelye, bisztró jellegű kávéházi megjelenéssel került bevezetésre az új brand. Open office munkatér, break out pihenőhelyek mágneses fallal a gyors megbeszéléseknek, kis zárt 4 fős tárgyalók, reprezentatív nagy tárgyaló, mely a Váci utcára néz. A magasabb színvonalú ügyfélfogadás miatt laminált padló a megbeszélések területén, a modulszőnyeg mintáján kirajzolódik egy oroszlánfej, Te vajon észreveszed?

 

Design koncepció

A fiatalos trendi brand neon koncepciója a Republic Group tollából. Kenu az iroda közepére, mert mindannyian egy csónakban eveznek. TED koncepcióra hajazó épített pad Stage, piros LED világítással, ami a meetupok és oktatások színhelye. És az elmaradhatatlan oroszlán poligon fej a falakon, hogy máshogy? Falmatricaként. A konyha sem mindennapi, beton hatású LVT és téglaburkolat óriásposzterként. Ecohunt oroszlánfej a közlekedőben, így áll össze a ROAR iroda. Hogy tetszik?

Az Év Irodája 2017 címre jelölve. 

Employer branding 2017 fődíjas a ROAR!

Roar iroda a Forbes-ban!

Belsőépítészet és projektmenedzsment: Pók Enikő

Roar Megbeszélés helye
Roar kávéházi pad
ROAR oroszlán a falon open office
ROAR poligon oroszlán a szőnyegen
ROAR Stage TED színpad
Roar kenu egy hajóban evezünk
ROAR előtér folyosó gardrób neon
ROAR konyha loft
Roar konyha LVT betonhatású
bottom of page